Поездка. украинский язык

Вокзал... Цей устрій
Транзитолюду...
Вже наша сустріч
Невдовзі буде.

Вказівки- "пошта"...
"до туалету"...
В руці тріпоче
Папір білету...

Вже поїзд їде...
І у віконці
Думки, мов діти,
Біжать за сонцем

У незабуте...
...а на пероні
Забутий смуток
Склюють ворони.

Шляхи, мов руки,
Злились у герці...
Колісний стукіт
Відлунням в серці...

Вночі в вагоні
Думки поснулі
Летять, мов коні,
В твоє минуле...

А у минулім
Кохання квіти
В"юнком поснулим
Лягли на віти,

Пророслі в ранок
Дороговтіхи...
Привіт, кохана!..
Я вже приїхав...


Рецензии
Векторний твір. Цікаво написано.

Ли Чень Дао   29.08.2015 14:18     Заявить о нарушении
Радий Вам

Серго Сокольник   31.08.2015 02:23   Заявить о нарушении