Ще 5 хвилин...

Зима вже завтра, а до завтра 5 хвилин!
Ще 5 хвилин до снігу,до морозів!
Якихось 5 хвилин і замете!
Не вулиці...Серця всі заморозить!

До завтра 5 хвилин! І вже зима!
Неждана, неочікувана, люта !
Чотири.. Три.. І вже нема того тепла,
Яке потріпані ці душі ніжно кута.

І ненароком запитає в когось хтось
Куди дівається любов,чи є вона!
А в відповідь почує :" Два.. Один"
...Вона йде геть,коли вже стукає зима.


Рецензии