Молитва

Душа в Рай полетіла,
І нехай твої крила.
Ніжно так огорнуть мене
І печаль, і печаль мине.
"-Ти розправ свої крила,"-
Я у неба молила.
Так навпошепки тихо:
"-Хай обійде нас лихо.
Кожну мить і годину,
Збережи, Боже, Батьківщину..."


Рецензии