Мы не требуем дзенег

Ў нас дастатачна й іх.
Ій хай пан Статкевічь
Ф тюрмі се пасеДзікЦь.

От, фі, й віе вітэр:
Тэрткы ш прышлы
І заркы мыдьвідяў
ЗаріЖуць зу7.

Мы фотіма ФатімКу Сь.
Ну, во, назаўЖды ўш.
А ты жды, покыль жыдКы й
Здадуть вам 100 крісл.

...ну, от: хоцісь кфітКу шч?
Так в зітко зайды сц.
Куды діткы пійДуць, як вдуЮць шчынкі


Рецензии