Шо дэ в нас ны так екс?

Тамошня ф Мохрі

Ітак, Сплэньне настало ж:
АпПазіЦыйка спіць.
Не нада вам сало ўж.
Над кабаноў засмаліць.

В обшыстве перестало
Ваняць рыбІм жыр.
Е но голійі з маслом.
І то з рапсав мучКі сь.

Вей же, вецер вцеРайСні!
Капцы над у7.
Мы зробіма ўлад власць:
На выбары ні адзін б!

Так! Хто ты, Тацянка?
Фш на слушпі шітіф?
Не! Ет так мармелаДно шч.
Шчаўляў на кусі. Й на дно бы лодКі й
Фсіх полейшуйкіф.

…а мы, ха, іграемся
А во са Лалітк


Рецензии