Чому то, тягне до оселi

Десь, у гаю коса співає,
дбайливий серпень бачить сни,
зірки вечірні зустрічає,
чудово сяють восени.

Тремтить медова насолода -
Медовий Спас вже на дворі,
над надзвичайній прохолоді
срібляні роси у горі.

Натхненній зірочки, за слідом,
співає небо за ліском.
З оселі тхне печеним хлібом,
парним, духмяним молоком.

Врожаю хиляться дерева,
червиві груша у стерні.
На сонці посмішка рожева,
вечірні зорі вогняні.

До мене думи йдуть веселі,
співає осінь, з нею я.
Чому то, тягне до оселі
з старим подвір’ям, де Сім’я.


Юрій СЛАЩОВ ©29.08.2015


Рецензии