тихий веч р

Я вечір люблю,коли все затихає,
У проймі дверей я стою,
Поволі ніч крила свої розпускає,
І пташка закінчила пісню свою.

Мовчазні дерева стоять, як солдати,
Принишкли кущі в тишині,
І хочеться в місяця враз запитати,
-Ти будеш світити,чи ні?

А запах п'янкий матіоли бентежить,
І лілії свій віддають,
Троянда за мною теж квіткою стежить,
І я серед тиші стою, як в раю.

У темному небі розсипались зорі,
О Боже, яка благодать,
А ось світлячки пропливли у просторі,
Кудиж вони люди летять.

Я мовчки очима літак проводжаю,
Нехочеться в хату іти,
Я дякую Богу,всім людям бажаю,
В цій тиші свій спокій знайти.


Рецензии