Да използвам винаги момента

Не искам повече да пиша за любов,
а искам непрекъснато да те усещам,
когато срещаме деня си нов
при всяка следваща желана среща.

Лятото остави топлина във вените,
сърцата ни направи по-горещи.
Трябва да използвам винаги момента
със отворените си обятия, когато ме посрещаш.

29.08.2015 г.
2821 Трявна
Петър Пенчев


Рецензии