От i Осiнь Вiд сну розiмлiла

От і Осінь… Від сну розімліла…
Поки Літечко Світом блукало,
Осінь солодко мріями снила…
Не чекала і не проводжала…

Почуття визрівали у Небі,
Вивільнялись у мрії Осінні,
Набирались духмяного меду
І до Сонця ріднитись летіли…

Літо тануло в жовтому листі,
Розливалося ранками в роси…
У Саду, понад Річкою, в Лісі
Потягалась розслаблено Осінь…

28.08.2015


Рецензии
Прекрасні і одухотворені передчуття осені. Сподобалось.

Ли Чень Дао   29.08.2015 14:15     Заявить о нарушении
Дякую!
Зворушена Вашим спів-відчуттям
Найсвітлішого!

Катерина Жебровська   29.08.2015 18:30   Заявить о нарушении