***

Задивляюсь в далеч темну
Шлях страшний, безмірність болю
Серце-наче рана чорна
Та приймаю свою долю
 Бо вона і наказала
Мені шлях цей торувати
...Доведеться тебе, друже
Певно, з вічності гукати.
(2005 рік)


Рецензии
Цікаво сказано. Філософський твір. Зачепило....

Ли Чень Дао   29.08.2015 14:17     Заявить о нарушении