У нашей любви, есть будущее... укр

У нашого кохання є майбутнє.


У нашого кохання є майбутнє,
Що знов і знов, малює наші будні,
Любов одна й вона відносить нас до суті,
Що в змозі розсудити нас та об’єднати.

Любов одна і вимір її щастя,
Бо тільки там, обвинувачення не здатне
У вірі надломити, вимір правди,
Аби у мозку черствість нанівець зам’яти.

У нашого кохання здатність дбати,
Бо ж слід від сліз солоних, лише дати,
Що нам нагадують, лиш романтичність згадки,
І день початка, несамовитого кохання.

У нашої любові є майбутнє,
І це прекрасне майбуття у щасті,
Воно єднає нас та у одне плекає,
Бо ж щирість почуттів, є справжнім раєм.


Рецензии