Я розцiлую...

Я розцілую твої засмучені очі,
Тіло укрию покривалом із ночі.
Твоє волосся буде пестити вітер,
А розчісуватимуть зажурені віти.
Колискову тобі заспіває зірка,
А за мелодію- скрипітиме хвіртка.
Сни твої будуть солодші за мед,
За божественні тортики,сироп та щербет.
Зігріватиме багаття каміну,
Танцем закоханого павліна,
А я лежатиму поряд з тобою
І котитись по щоці ранішньою росою.


Рецензии