***

Чомусь все складніше дається Терпіння...
Можливо, виходить придатності термін,
А може в душі настає зубожіння,
Коли загубились духовності перли...

Чомусь все частіше пізнить Розуміння,
Немов долітає до нас із безодні...
Безглуздо чекати ясне провидіння,
Якщо ти не віриш у чуда Господні...

Зчорніло і зникло усяке Сумління...
Усе продається одним лише лотом...
А як же...і звідки чекати спасіння?
Коли все довкола... заплило болотом...


Рецензии