***

Якщо ти бачиш всюди зло,
А красота тобі не всилу,
Тоді зроби комусь добро,
А ще прости,що непростиме,
Ти усміхнись навіть якщо,
Тобі не хочеться всміхатись,
Цим зробиш також ти добро,
І все на краще може статись.

Тобі у відповіть всміхнуться,
Дерева,квіти,небеса,
І сонечко зігріе душу,
Яка від щастя заспіва,
А люди щиро усміхнуться,
Тобі на зустріч поспішать
І це тобі в добро дасть віру,
А господь буде помагать.
 


Рецензии