про маму

Мамочко,мамо,матусю моя
Ридна моя, за тобою сумую
Мамочко,мамо,матусю моя,
Як же мені тебе ,мамо, бракуе.

Нікуди їхати дому нема,
нікуди вже нам тепер поспішати,
Тебе немає,немає тебе,
Як же це боляче нам зізнавати.

Часом в безсонні темних ночей
Згадую як ти мене зустрічала,
Радість твоїх материнських очей,
Й смуток в дорогу коли проводжала.

Ми не завжди послушні були,
Може, ми часом тебе ображали,
І запізніле наше "прости"
Ми не завжди тобі вчасно казали
Я,як и ти,рано з дому пішла,
На сомостійну дорогу ступила,
Я зрозуміла тільки тепер,
Як же я мало для тебе зробила.

Ти мені снишся в тиші нічній,
Часом щось кажеш, допомагаеш,
Навіть коли тебе з нами нема,
Ти нас завжди від усіх захищаєш.

Дякую богу,що дав нам сни,
В яких я тебе можу побачить,
Сказати:"Мамочко,рідна,прости,
Більше ні чим вже не можу віддячить.


Рецензии