Звернення

Набравшись відчаю, звертаюсь,далебі...
Кажу-як в серці є. У гіркій самотині.
Опанувавши голос, говорю
Оспівую. Так не було донині.
Промовлю вперше, чим мій дух живе
Про незбагненніше, незнане, найсвятіше,
Що сили дарувало в боротьбі,
Із чим співалось й дихалось вільніше!


Рецензии