21. 01. 2006

Не знамена б здійняти на честь твою,
Не знамена,
Не словом гучним бриніла би слава,
Не словом,
Скорботним мовчанням
Вшанувати тебе
І Вічність   в нетрях триматиме дух твоєї епохи
І слово віще твоє,
що лунало у вирі кривавих буремних років.


Рецензии