***

Мені здається, я вже вмерла,
Імла наді мною зімкнулась,
Чорні хмари світла промінь зжерли,
І не встигла душа стрепенутись.

Десь Харон вже човна править.
Поки що ж кругом пустир.
Нездійсненним щастям серце марить,
Тим щастям, що давно ти відпустив.

То чорні тіні мене закружили –
Спасіння вже не буде, хоч кричи!
Прощення я нічим не заслужила...
І ти, серце моє, мовчи!


Рецензии