Nendori

О темна ноче в барвах листопаду,
Твоїх очей  вогонь в мені горить!
Ледь чутним шелестом доріг тремку громаду
У дні мої занурює щомить…
Пісень твоїх струну співочу , ноче,
Захоплюю в тенета раз-у раз
В полоні серця, повного безмежжя
Вона-небес палаючий алмаз…
І під покровом чистого спокою
Цей спів мені із далини бринить!
Коли втопаючи у ночі листопаду
Мовчазне серце шир просторів зрить…
(листопад 2007)

 Примечание:
 Nendori-ноябрь( на албанском языке)


Рецензии