Прагну бачити свою краiну саме такою...

Фортеця країни із віри і правди,
А гідність свою ми несем крізь життя.
Пишаємось родом, навіки  назавжди,
Бо –це наше, славне, святе набуття.

Радій, Україно, і ріки ,і гори,
Безмежні степи і пшеничні поля,
Блискучеє небо і синєє море,
Хвилясті лани, вся кохана земля.

Ми волю свою гартували віками.
Крізь терен  крокуємо ми до зірок.
Відвага козацька зростає з роками.
Нам доля дарує лавровий вінок.

Радій, Україно-споруди новії,
Золочені цЕркви, будівлі,мости,
Величнії храми, як справжненні мрії,
Та фабрики, школи. Радій і рости.

Від краю до краю  єдинна держава.
З коханням у сердці до братніх держав,
І єдності- слава, і доблесті- слава!
Це пращурів наших навічний устав.

Радій, Україно, нащадки громади,
І мудрий учитель радій крізь віки,
І слюсар, і токар, робочі посади, 
Все славне казацтво  на довгі роки!


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.