А колись ти була iншою

А колись ти була іншою
і не роз-ривала обійми.
Та для себе давно вирішив –
Не покину.

Не покину, коли холодно.
Не залишу, коли гаряче.
Залишати любов соромно.
Серце плаче.

Не обіймеш – я день викреслю.
У любові моїй впевнишся – 
Я тебе у життя вимолю.
І повернешся...


Рецензии