Тримаймось за руки...

Тримаймось за руки, цінуймо хвилини –
Даровані миттю - це справжнє життя!

Не втративши й краплі, й одної сльозини,
Даруймо кохання, на довгі літа…

Єдиний … єдина…хвилина, година
Чи довга дорога - лиш раз й до кінця…

Цінуймо, що поруч…тримаймось за руки,
Зігріті лиш миттю – кохані серця. ..


Рецензии