Так добре бачити тебе

Кохання сліпить - не вмирає,
Так добре бачити тебе…
Коли серденько так кохає -
Ти розумієш - щастя є!!!

Щасливий, то ж і я щаслива
Бажання мрії, все при нас!
Погода, кажуть, що мінлива,
Та хмари розганяє час!

Кохай, не бійся, повертайся…
Хто заважає, хай піде…
Як стане сумно -- не лякайся,
Щастя та горе поруч йде…

Веселки без дощу не буде…
Без ночі й сонце не зійде!
А хто байдужий, той забуде…
Той хто кохає, той знайде.


Рецензии