Нам бiльше з тобою не бути

Не можу я більше страждати,
не хочу читати пробачень…
я більше не буду  чекати,
з тобою шалених побачень.


І тільки ночами я буду,
Шукати тебе, виглядати,
Вглядатимусь я в твої очі,
Й не знатиму , що їм сказати.

Кохаю!!! Безтямно, навіки,
а біль знов стиска мої груди….
Кохаю  в тобі чоловіка…
А ти ним – ніколи не будеш!!!

Не прийдеш, у час злої скрути,
Де біль є супутниця долі,
Де три смс для спокути….
Де пару дзвінків – і на волі…

Минеться, вже майже не марю…
Буває - вві сні тебе бачу…
Та тільки за те, що кохаю…
Ти вибач... навряд чи пробачу..


Рецензии