Роберт Фрост. Огонь и лёд

             Robert Frost
             Fire and Ice

 Some say the world will end in fire,
 Some say in ice.
 From what I've tasted of desire
 I hold with those who favor fire.
 But if it had to perish twice,
 I think I know enough of hate
 To say that for destruction ice
 Is also great
 And would suffice.

       Роберт Фрост
         Огонь и лёд

Охватит мир геенна злая
Иль льда налёт?..
Я, страсть былую вспоминая,
Огонь, пожалуй, лучше – знаю.
Но, если дважды мир падёт,
То ненависть известна мне,
А лёд, разящий, всё сметая,
Хорош вполне.
Он подойдёт.


Рецензии