слiди...

 

…поговори з собою наодинці
про те, чого не сталось щастя?
про одиноке фото на полиці,
чого не любиться, як завше?..
думки захланні викинь на смітник,
згуби квитки на потяг,
порви минуле на шматки
все рівно вчуєш протяг…
волоссям вітер залоскоче очі,
і зцілять пристрасні слова...
що Доля ще вам напророчить?
спіши дізнатись про дива!..


Рецензии