***

Вечір, увімкнена лампа
Променем гріє папір,
Світлом плямує, як штампом
Чийсь ненаписаний твір.
Чай, понеділок, неділя,
Час завмирає, мов лід.
Кожна наступная хвиля
Зникне, залишивши слід.
Стрілки кружляють, як циркуль,
В коло вписавши зірки.
В чорну засмоктує дірку
Речі, слова і думки.
Спати, втрачати, шукати
І прокидатися знов,
Бігти, стояти, палати
Серед віршованих строф.


Рецензии