Зустрiч з панi М

В місячнозахисних окулярах,
Оголосивши війну застійним явищам,
Кажу пані М.: "привіт, лярво."
І знову поповнюю ненависний ящик.
Тримай, одягнеш?

Вперед, у ритмі звуку коника із "Що? Де? Коли?"
Знаєш? Я про коника, що хоче когнака.
Я той коник. Я. Я хочу когнака, болить душа за тавтологію, брехня.
Я впустив Вітмена для мжм до пані М. і познайомив їх.

Марудне прагнення пригнічуй.
Яке? До рими, форми, логіки речей, структури, іншого непотребу, лиш ритм тримай, вперед-назад.
Данину віддавши Хенку, перш за все, у плані рим і коїтусу.

І лиш сьогодні так, бо завтра буду думати інакше

Я кінчив. Крапка. Волт, зачини з тієї сторони. На два повороти, ага, бувай.

Відвернувсь від пані М.
Хроплю.


Рецензии