N. N. I

Залишився відбитком на серці
Ніжний дотик твоїх теплих рук.
Ти зумів доторкнутись до того,
Чого він не помітив стук.

Ти зігрів вже замержшу душу,
Розтопив найміцніший лід.
Неумисно руки торкнувшись,
Залишив в моїм серці слід!

Залишився. Глибоким шрамом.
Найпрекраснішим болем віків.
Зробив сердцем гранітний камінь.
Знищив тисячі мертвих замків.

На всі принципи, дивні закони
Не питаючи вето наклав.
Одночасно рятуючи душу,
Ти собою повільно вбивав.


Рецензии