Прожив на свiтi я немало...

Прожив на світі я немало... -
                І ось тепер зазначу вам:
- Мені  нерідко  помагало
               відоме всім "шерше ля фам".

Коли удачить чи невдачить -
                що ти аж губишся уже... -
То, значить, треба і віддячить
                тій жіночці,  яку  "шерше".


Рецензии