***

Осінь приносить смуток.
Осінь приносить сльзи.
Немає не дворі сонця.
Зав*яли навіть рози.

Ти йтимеш самотньо вулицею.
Жовте листя падатиме на землю.
Кохання скоро забудеться.
Повір, тобі буде легче.

А зараз, живи яскраво!
На те нам юність і дана,
щоб стрічати сніданки з коханими.
А не жити за чиїмось планом.


Рецензии