Хъифимир вун

 Хъифимир вун гад хьиз чими
марф къвада чилел
Зул гъимир на зин гьисериз
Нагъв жеда вилел.

Хъифимир вун рагъ хьиз чими
Цифед и кьада цав
 Секинриз зин рик1ин дердер
Вуж агатрай зав.

Хъфимир мад югъ хьиз экуь
Къвезмач заз кьарай
Йиф хьайила  санал жен чун
Белки ахварай

Хъша вун фад геж ийимир
Вил ала рекьел
Йифди-югъди алат тийиз
Вун ала рик1ел.

 Къвайит1а мад къатиз марфар
Таж кьада кьилел
Гунагь жеда ваз тахтайт1а
Зун вахъ я ц1игел.


Рецензии