Ходить кругами моя весна

Ходить кругами моя весна...
Серце ніяк не може відкрити.
Ти хочеш сказати, що все маячня?
Я не зуміла себе зупинити…
Кров же гаряча, емоції б’ють,
Мозок затьмарює страх і образа…
Хочеш? Іди. Я переживу!
Дівчина ж сильна, а інше – за кадром.
 
Ходить кругами моя весна!
Квітень надворі, а сніг замітає…
Ти хочеш сказати, що щастя нема?
Самі ми придумали все, і зламали…
Горе тобі, мій непрошений рай!
Пекло кохання, вогонь почуттів…
Мить – і до неба зірки рахувать,
Мить – і в землі ти, серед рабів.

І ходить кругами моя весна!
Жаль її щиро, та я підневільна…
Стеляться знову по вітрі слова –
Сказати хотіла, та все зрозуміла…
Кров же гаряча! Емоцій стіна…
За ними не видно поранену душу.
Іди вже! Не стій! Я далі сама.
А серце розлюбить… я його змушу.

25.04.2015


Рецензии