Просто можна то тут то там написати нуль

Просто можна то тут то там написати нуль
Назавжди залишивши ці місця
Його вже там ніхто не зітре
Як стрілу Стрибога, що мчить повз тендітні квітки.

Ну можливо це було частиною якогось експерименту
Чи просто трішки замало було фарби у друкарському верстаті
І випадкова крапка у першій книзі під рукою
Трохи надщерблена.


Рецензии
нашкереберть натщесерце візгурль тсигамон

Самарканд   18.09.2015 00:27     Заявить о нарушении
Ндерещернтль їв паюсні гахаон

Александр Тагаев   20.09.2015 14:29   Заявить о нарушении