Що буде?

Як винесуть мене вперед ногами
Й моя душа із тіла відлетить
Мої думки, написані віршами,
Надіюся ще довго будуть жить.

А може з ними станеться інакше,
Зі мною загорнуть й мої вірші,
Бо не зумів їх написати краще,
Хоча мені й писалось від душі.

Мені це нині зовсім не відомо,
Що трапиться, тому і бути так,
Я все своє залишу в себе вдома
Як будь-який лишає все бідак.
21.08.15.


Рецензии