Хто до мене поспiшае...

Хто до мене поспішає,
                радість хто мені несе;
хто веснЯним сонцем сяє,
                зігріваючи усе;
йде жаданим подарунком
                тим, що бачив я вві сні,
ллється в серце добрим трунком
                ще й наспівує пісні? -
Ти, омріяна, жадана,
                ти - навік моя кохана!


Рецензии