Невже загасне piдна мова...

Невже загасне рідна мова,
                невже безслідно пропаде;
і ви її живого слова
                вже не зустрінете ніде? -

Не пропаде Вкраїни мова! -
                Як труд живе у здобуттях,
вона ж - весЕлкова, шовкОва... -
                завжди лунатиме в піснях...


Рецензии