алма алма

коту коту.
Жэймэ жэймэ.
Килэр килэр.
Кисмэ элифба кисмэ.
Кисэк бер кисэк ипи ала.
Койма янында чуп койма.
Кутэрмэ кутэрмэ!
Бер кутэрэм печэн кутэрэм.
Кер! Кунелендэ кер юк.
Кер, кер юучы, кер юу урынына, ю, кер юучы, кер.
Кучермэ кучермэ.
Тагылма кебек тагылма.
Такма такма.
Чакма чакма.
Беркетмэ беркетмэ.
Асма, асма!
Кичкэ таба таба таба.
Ташлар ташлар.
Тэшлэр тэшлэр.


Рецензии