Для тих

Цей вірш для тих, хто заплутався,
Для тих, хто в душевній комі,
Для тих людей, у яких в душі
Більш ніж у моря солі.

Цей вірш для тих, хто у відчаї
Спокій знаходить у барі,
Хто хвилини тяжкої зупинки
Витримує з кимось у парі.

Цей вірш для тих, хто закоханний
Та хто безнадійно кохає,
Для тих, у кого без кохання
Життя не кипить, а триває.


Рецензии