Тлiн торкаeться плотi i Сили

Тлін торкається плоті і Сили,
Давить Долі, руйнує Світи,
Підрізає розправлені крила
І розтягує Суть на шматки…

Тлін хапається за насолоду
І підтягує ближче Єство,
Та на дух не виносить Свободу,
Видно, гарно колись припекло…

Тлін підходить, танцюючи джигу,
Не ховається і не мовчить,
Вибирає жертовність достиглу
І на слушну очікує мить…

Тлін не гребує ані бездомним,
Ні багатим, що з золота п’є,
Не зіллється, хіба що з свідомим,
Та ще з тим, що Любов’ю живе…

27.08.2015


Рецензии