Засторога

Не йди за нелюба, дівчино!
Благаю,мила, і  молю…
Не буде щастя очам синім
Ні  уві сні, ні наяву.
Не будеш мати ти спокою
І серце рватимеш  навпіл.
Покотить жаль сльозу щокою,
Душу в кайдани візьме біль…
Не вір йому! Його любові
Не вистачить на вас на   двох!
Не стане любою розмова,
Як не відчуєш серця «тьох!».
Занапастиш собі ти долю,
Якщо за нелюба підеш,
Не знайдеш щастя, втратиш волю…
Від себе, люба, не втечеш!


Рецензии