З передмови до збiрки гумористичних творiв

Смійтесь гучно, смійтесь тихо..,
                щиро смійтесь - аж до сліз.
Хочу тільки: щоби лихо
                нам ніякий сміх не ніс!

                * * *

Все, що я створити зміг -
                дуже мало, просто сміх...


Рецензии