Ode mnie dla Ciebie

Ode mnie do Ciebie - kilometry,
Kilometry krokow po asfalcie.
Ode mnie do Ciebie -  tylko wiatry,
Glosy sopranu i altu...

Ode mnie dla Ciebie - linijki  piosenki.
Jest pociag wiekszych i mniejszych zdarzen...
Jest tak wiele zim dla Ciebie, tak wiele wiosen!
Tak wiele radosnych i smutnych odkryc...

Jestes dla mnie niemozliwa,
Niemoznosc slowa lub rzucenie okiem...
Mam dla Ciebie tylko czulosc...
I to jest wszystko czego potrzebujemy.


Рецензии