Отново да познаем чудото

Уча се да стъпвам много тихо,
за да почувстваш моето присъствие
едва когато до гърдите ти притихна.
И те докосна със треперещите пръсти...

Или пък искам да пристигна като птица -
под ангелско ми крило да се събудиш.
Устните ти да погаля със ресници
и отново да познаем чудото...

27.08.2015 г.
2818 Трявна
Петър Пенчев


Рецензии