Присмак кохання

Не вагайся, відпусти мене
Та не тримай мої долоні.
Все швидкоплинне, все мине
Лише сльоза збіжить по скроні.
Вона ще тепла і жива,
Ще марить думкою про тебе.
Вона, з очей мої зплила.
В них бачиш зараз тільки небо.
Коли зі мною розлучився,
То зрозумів, що ще кохав.
Ні, ти, не зміг, не зупинився...
Моє серденько інший вкрав.


Рецензии