Закаханы

Закаханы , як дурны
нi да працы, нi  блiны,
цi то летам, цi зiмой
ходзiць бледны , сам не свой.
Yапасць. кара хвароба
не бачнага мiкроба
i не iдзе упрок хлябец,
сохне, вяне маладзец
адно iмя сё клiча
i хутчэй сустрэчы зыча.
не стрымае сведка смеха ,
то не смех, адно - пацеха!i


Рецензии