Чухай патылiцу

Працоўны люд, як тут сэнс
баставаць, кпiць, непакоiць?
Безрадасны свядомы стрэс,
нервы хто потым загоiць?
Чухай патылцу шпарчэй,
так выконвай свае справы,
каб хапiла для цябе,
i для другiх, i для дзяржавы.
Вельмi прыемна разумець,
што рухомы, зусiм не трэба чырванець.
Што за працай вось адзiны.
Чухай патылцу шпарчэй ,
варушыся, Божа правы!
Каб было ўдосталь для цябе.
Для другiх   i для дзяржавы.


Рецензии