Ми тебе не забудемо...

Ти був великою Людиною,
Та рано так цей світ покинув,
Не думав, не гадав,
А просто жив і співав.
Та смерть забрала твоє життя,
Стерла назавжди усі почуття,
Нам так тебе не вистачає,
Проте твоя пісня у серці завжди лунає.
Ще не одне покоління виросте з ними,
Жаль, що вже не порадуєш новими...
Ти завжди відстоював свою думку,
Хотів для народу лише порятунку.
Співак, поет і волонтер,
Кожен пам'ятає і сумує тепер.
Хоч у тебе і важка була дорога-
Ти завжди у наших серцях- це і є перемога!


Рецензии