Венчание любви... укр

Вінчання кохання.

Обряд вінчання, таїнство священне,
Що два кохання, поєднало у бажанні,
Сплекати щастя у житті буденнім,
Та в вірі й правді проживати щобудення.

Це об’єднання, святість й чистота плекання,
Заряд емоцій у най справжньому бажанні,
Любов всесильна у творінні справжнім,
Що нам дарується у величі кохання.

Обряд вінчання, таїнство священне,
Що перед Богом об’єднало на віка,
Ця святість дій, є маяком кохання,
Що завжди вірою направить у сади бажання.


Рецензии