Поговори з деревами i з Вiтром

Поговори з деревами і з Вітром,
Пошепочи з травою про Любов,
Помрій про Вічне з нескінченним Світом,
Відкрий в собі незвіданість Основ…

Помовч про нездійсненне з павуками,
Дозволь собі відчути Чистоту,
Що у тобі плекалася Життями
Й навчала поринати у «Люблю»…

Вдихни у серце стиглий запах Лісу,
Крізь себе пропусти його Любов,
Зніми з очей оманливу завісу,
Впусти Свідомість Тишею у кров…

20.08.2015


Рецензии